Over ons

Wie we zijn...

Bij JTM-invents staat het publieke belang van ouders, verzorgers en de samenleving voorop. Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. JTM-Invents is zorgzaam voor de samenleving en in het bijzonder voor kinderen.

“ Zorgzaam en betrokken ”

 

 

 

 
wat we doen........

JTM-Invents ontwerpt en verkoopt publieksvriendelijke producten die technisch maakbaar zijn, geen juridische belemmeringen kennen, voldoende functionaliteit hebben en een breed draagvlak kennen bij het grote publiek.

Ook besteden wij aandacht aan eigen ideeën, uitvindingen & ontwerpen, die opgepakt kunnen worden door belangstellenden en bedrijven die ze eventueel in productie nemen. Een groot aantal van de producten die we bedenken zijn erop gericht om de veiligheid en bescherming van onze kinderen te bevorderen. Ons werk is altijd innovatief en 'social by design'. Daarnaast streven we naar duurzaamheid en hechten wij belang aan het zoeken naar milieuvriendelijke oplossingen.

“ Functioneel en innovatief ”

 

 

 

 

 

 

...en hoe wij het doen..........

Wij kijken bij onze producten vooral naar functionaliteit en innovatie. Naast ons streven naar functionaliteit en de prestaties van onze producten stellen wij als doel om de prijzen in onze webshop aantrekkelijk te houden voor de consument (de samenleving).

Meer weten over de mogelijkheden bij ons? 

Neem dan contact op met ons. Wij staan u uiteraard graag te woord om u te voorzien van passende oplossingen,zowel persoonlijk als zakelijk. Voor meer informatie, ga naar onze contact pagina, en stuur ons een mail.

 “ Publieksvriendelijk”

JTM-header-logo

JTM-header-logo

Comodo SSL