Informatie uitvindingen

Invention - holded glowing lampJTM-Invents ontwikkelt ook producten, uitvindingen en ideeën, waaronder innovatieve QR Code en Near Field Communication (NFC) technische publieksvriendelijke producten en uitvindingen.

Al deze producten, ideeën en uitvindingen worden vastgelegd zowel bij het BBIE (Benelux  Bureau voor de Intellectuele Eigendom ) als bij CC Proof B.V. Deze creaties worden tegelijkertijd beschermd door meerdere rechten.

Magnifying_glassU kunt de uitvindingen en ideeën op onze website alleen bekijken met gebruikersnaam, wachtwoord én met onze toestemming. Klik hier om te registreren. Na registratie kunt u al inloggen, maar zullen wij u registratie eerst goedkeuren om toegang te hebben tot de uitvindingen en ideeën. Hierover sturen wij z.s.m. een bericht.

Als u eenmaal bent ingelogd na goedkeuring, klikt u op de uitvindingen of ideeën om meer te weten te komen.

Contact_usWanneer u geïnteresseerd bent in een uitvinding of idee kunt u direct contact opnemen met ons. Uw keuze wordt later doorgemaild vanuit onze geregistreerde bestanden te CC Proof  B.V..
Uitvindingen worden geplaatst door zowel JTM-invents als derde partijen.

Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op via e-mail of per telefoon.

Hieronder vind u onze uitvindingen onderverdeeld in "drie" categorieën:

 Wees er snel bij!

 Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail of stuur ons een bericht via onze contact pagina.

Erkenning rechten

Iedereen die zich meldt door het aanvragen van toegang tot ons afgesloten gedeelte van onze website geeft daarmee ook impliciet en uitdrukkelijk te kennen dat hij de rechten van de eigenaar van het product,de uitvinding of het idee erkent en respecteert. Dat de aanvraag voor toegang tegelijkertijd gezien mag worden als een handtekening onder een non disclosure contract en dat aanvrager akkoord gaat met ingebreke stelling en aansprakelijkstelling als blijkt dat de overeenkomst is overtreden/geschonden door hem/haar of door derden die met hem/haar in verbinding staan of in verband kunnen worden gebracht.

Comodo SSL